KOPPLA IHOP MED ETT KLICK

Det krävs endast ett klick för att ansluta Mokini till din e-handel vilket gör att du kommer att vara igång på några minuter med din första kampanj.

När du har anslutit din butik till Mokini kommer det per automatik ske en synkronisering mellan din e-handel och Mokini. Detta innebär att du alltid har den senaste försäljnings- och kund-datan till hands i dina e-postkampanjer.

one click connect to e-commerce platform

SKAPA KAMPANJER ENKELT MED KAMPANJMALLAR

Vi har sammanställt mallar över de bästa kampanjerna som alla framgångsrika e-handlare skickar. Med Mokini kan du sätta upp dessa kampanjerna på nolltid!

Övergivna varukorgar
Vinn tillbaka kunder
Uppföljning
Välkomstmeddelanden
e-mail templates
mokini e-mail multi screen support

STÖD FÖR OLIKA SKÄRMSTORLEKAR

I Mokini är e-postkampanjerna optimerade för olika skärmstorlekar som dina prenumeranter använder när de öppnar dina e-post.

Vi har fullt stöd för datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Med våra kampanjmallar är det också lättare än någonsin att sätta igång en ny kampanj som är anpassad till olika skärmstorlekar.

SEGMENTERADE NYHETSBREV

Du kan med ett par klick skapa segmenterade nyhetsbrev som baseras på dina kunders köphistorik och annan kundinformation. All kunddata uppdateras varje timme från din e-handelsbutik och är tillgängligt genom Mokini.

Med segmenterade nyhetsbrev kan du skapa riktade nyhetsbrev för olika typer av kunder baserat på deras köphistorik. Genom att anpassa nyhetsbreven baserat på kunders tidigare beteende och intresse skapar du ett bättre och mer relevant nyhetsbrev för kunden samtidigt som du ökar dina intäkter.

segmented newsletter
drag-n-drop email editor

DRA-OCH-SLÄPP-GRÄNSSNITT

Med Mokini får du ett visuellt dra-och-släpp-gränssnitt som gör det enkelt att strukturera innehåll, lägga till bilder och komponenter till dina e-post.

De kampanjmallar som finns tillgängliga är redan skrivna och designade e-post-serier som du kan utgå ifrån. Med dra-och-släpp-gränssnittet är det enkelt att justera dessa kampanjer för att passa just din e-handelsbutik.

GENERERA ÖKADE
INTÄKTER AUTOMATISKT

Skapa händelse-baserade kampanjer med ett par klick. Dessa epost-kampanjer skickas sedan ut automatiskt så fort en person matchar dina valda kriterier.

Ett exempel kan vara kunder som historiskt spenderat mycket men som inte har köpt något under 4 månader. Så snart en kund matchar dessa kriterier kan du skicka en sekvens av e-postmeddelanden för att återaktivera denna kund. Om de inte köper något inom 5 dagar från ditt första e-post kan du även följa upp automatiskt med en kupongkod om du så önskar.

Med Mokini är det väldigt enkelt att sätt igång denna typ av automatiska e-postkampanjer som per automatik fortsätter generera intäkter åt dig!

e-mail marketing automation autopilot

AUTOMATISERA DIN MARKNADSFÖRING

Skapa din första automatiska epost-kampanj med hjälp av våra kampanjmallar inom ett par minuter!